Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, PayPal sekä MobilePay. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Maksut Visa- ja MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa- ja MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle.

Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa.

Paytrail Oyj
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Asiakaspalvelu: 020 718 1830
Y-tunnus: 2122839-7
paytrail.com

 

Klarna lasku

Maksamalla Klarna Laskulla voit tehdä ostoksia turvallisesti ja helposti. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa korttisi tietoja, ja maksat aina vasta, kun tuotteet on toimitettu kotiisi. Laskutusmaksu on 3,50 € per tilaus.
Klarna Laskun maksuehdot löydät täältä: Klarna Lasku

 

Klarna Tili: Maksa osissa alkaen 9 EUR/kk

Maksutapa suunniteltu juuri sinulle, joka haluat itse päättää minkä verran maksat ostostasi kuukausittain. Vastaanotat tilaamasi tuotteet ennen kuin olet maksanut niitä ja voit koota kaikki ostoksesi yhdelle tilille, vaikka olisitkin maksanut Klarna Tilillä useassa eri verkkokaupassa. Saat ainoastaan yhden laskun huolimatta siitä, kuinka monta tilausta olet tehnyt viimeisen kuukauden aikana.
Klarna Tili -ehdot löydät täältä: Klarna Tili

Lue lisää: klarna.com