Toimitusehdot

 

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Pelti-Saari Oy. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä ostoskorin kautta osoitteesta kattopeltikauppa.fi.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Toimitusaika

14 työpäivää tilauksen vastaanottamisesta.

 

Toimitustapa ja toimituskulut

Tilaa netin kautta ja nouda Salon myymälästämme osoitteesta Myllyojankatu 8, 24100 Salo. Noudettava tilaus on oltava valmiiksi maksettu.

Nouto myymälästä on aina maksuton.

 

Vaihto- ja palautusehdot

Kaikissa palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen.

Yksityisasiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Määrämittoihin valmistettua tuotetta ei voi palauttaa.

Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

 

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kattopeltikauppa.fi käsittelee kaikki asiakastiedot luottamuksellisesti.